almanakuitreiking

Donderdag 23/11/2017 

De almanak is inbegrepen in de prijs van het combiticket 

Voor de almanakuitreiking hoeft geen ticket worden gekocht, deze is gratis en vrij toegankelijk voor alle leden van B.V.W. 'Biologica'.


AlmanakCie

 

Bij een Lustrum hoort natuurlijk een boek waarin alles staat wat er in de afgelopen jaren binnen én buiten de vereniging is gebeurd. Een boek waar je al je medestudenten kan terugvinden, waar je nog eens kan lachen om die gekke foto van vroeger of weg kan mijmeren over toen onze ereleden nog les gaven en alles beter was/leek dan nu. Een omslagwerk waarin àlle aan de biologie gerelateerde leerstoelgroepen staan, zodat het jou nog minder moeite kost om het perfecte adres voor jouw thesis te vinden.

Almanakcommissie 'Sanzaru'
Almanakcommissie 'Sanzaru'

 Een bijbel vol met de regenboog aan commissies die onze vereniging rijk is. Een encyclopedie aan ondervindingen van wat ons bioloog maakt. Dat is precies wat wij, de Almanakcommissie, jullie zullen voorschotelen dit lustrum. We zwoegen met een sterk-in-de-schoenen-staande groep mensen week na week om alle wonderen der natuur die de biologie rijk is in een kleine honderdtal pagina’s te proppen met een uiterst nauwkeurige methodiek. ‘Waar kan ik nu zo’n almanak reserveren voordat ze allemaal als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbank zijn gegaan?’, vraagt u zich vast af. Op het moment moeten wij de prijs en de verkoopstrategie nog even onder de loep nemen, maar wees gerust, te zijner tijd maken wij op simplistische manier aan u bekend hoe u de bovengenoemde fantastische almanak in uw bezit kan krijgen.

 

Almanakuitreiking

Bij een fantastische almanak hoort natuurlijk een even fenomenale uitreiking van de almanak. Daarom organiseert de AlmanakCie op donderdag 23 november op een nog nader te bepalen tijd en locatie een avond waarop de almanakuitreiking zal plaatsvinden. Deze heugelijke gebeurtenis zal in ieder geval gepaard gaan met praatjes van bekende biologen en een heuse ‘Mister & Misses Biologica-verkiezing’, en dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Het wordt dus een chique soiree, dus zorg ook dat je zo gekleed komt.