Plantengroeiwedstrijd

Het zesde Lustrum van Biologica komt langzaamaan dichterbij en zal vol zitten met spetterende activiteiten. Kan je echt niet langer wachten met feestvieren? Dan hebben wij goed nieuws! We trappen op 18 september al af met onze eerste en doorlopende activiteit, de plantengroeiwedstrijd. Heb jij een beetje groene vingers of laat jij altijd je zaadjes verzuipen?

 

Spelregels 

Je werkt samen in een team met minimaal 2, maximaal 4 personen. Het is de bedoeling om vanuit een onbekend zaadje een zo hoog mogelijke plant te krijgen. Je hebt de tijd vanaf 18 september tot het einde van het lustrum om de plant te laten groeien. Voor en tijdens de lustrumperiode zullen er meerdere opdrachten zijn waarmee je hints kan verdienen over wat jouw zaadje nodig heeft. Elke 2 weken zullen wij jullie vragen om een foto te uploaden van je plant, dat kan hieronder op deze pagina. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het gala op 17 november. 

 

Wij leveren de zaden, potjes en potgrond bij de start van de plantengroeiwedstrijd in de week van 18 september.

 

De hoofdprijs: een bierproeverij in café Het Rad van Wageningen.

 

Wij bedanken Onszaden voor hun sponsoring bij de zaden! 


Foto's

Via deze link kun je foto's uploaden van je plant. Elke 2 weken vragen wij jullie om een foto van je plantje te uploaden om te kijken hoe het ervoor staat.

Voorzie de naam van het bestand van je groepsnaam.